Nederland
Als je op een bestelling plaatst, ontvang je de bestelling binnen ongeveer 1 tot 2 werkdagen. In het weekend worden er geen bestellingen verwerkt.

België
Woon je in België of wil je een pakket naar België versturen? Geen probleem, maar houd rekening met een langere levertijd. Pakketten die naar België worden verstuurd, worden binnen ongeveer 3 tot 5 werkdagen bezorgd. Zaterdagleveringen zijn helaas niet mogelijk in België. Uiteraard doen we er samen met onze pakketbezorgers alles aan om je bestelling op tijd bij je te bezorgen. Helaas hebben ook wij weleens last van onvoorziene omstandigheden, maar in 98% van de gevallen leveren wij keurig op tijd je pakketje af. Wel raden we je hierdoor aan om ruim op tijd te bestellen, zodat je zeker weet dat je alles op tijd in huis hebt.

Verzendkosten
Bestellingen worden binnen Nederland gratis verzonden.
Voor overige zendingen geldt het volgende:
België: €8.90

Vervoerder service
Je pakket wordt bezorgd door DHL of PostNL. Zodra het pakket ons magazijn heeft verlaten, krijg je een e-mail met meer informatie over de bezorging. Hierin staat door welke vervoerder je pakket bezorgd wordt en een Track & Trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Hieronder lees je wat voor services beide vervoerders aanbieden.

DHL & PostNL Services
Je kunt je zending volgen via de Track & Trace van DHL of PostNL. Je ontvangt op de dag van je bestelling een e-mail met een link en informatie over jouw zending.